Jest bardzo wiele firm, w których funkcjonuje, lu powinien funkcjonować tak zwany system HACCP - czyli system zapobiegania ryzykom związanym z produkcją lub dystrybucją produktów przez daną firmę. System HACCP jest przede wszystkim stosowany w branży spożywczej, przy produkcji, dystrybucji, przechowywaniu, sprzedaży lub serwowaniu żywności. w takich dziedzinach przemysłu lub działalności usługowej wszelkie ryzyka związane z obrotem żywnością mogą przybierać formy zagrażające ludzkiemu zdrowiu, a w skrajnych wypadkach także życiu. Wdrażanie systemu HACCP jest oferowane przez liczne firmy specjalistyczne.
![Przy nadarzającej się okazji do Aidy](/img_www/none.jpg)
Przy nadarzającej się okazji do Aidy
Sympatycznym przerywnikiem w życiu każdego człowieka jest możliwość uczestnictwa w uroczystych spotkaniach w gronie krewnych i najbliższych przyjaciół, organizowanych z okazji najważniejszych wydarzeń, jubileuszy, szczególnych okazji. Zazwyczaj takim wiekopomnym chwilom towarzyszą kameralne bądź huczne, ...