Jest bardzo wiele firm, w których funkcjonuje, lu powinien funkcjonować tak zwany system HACCP - czyli system zapobiegania ryzykom związanym z produkcją lub dystrybucją produktów przez daną firmę. System HACCP jest przede wszystkim stosowany w branży spożywczej, przy produkcji, dystrybucji, przechowywaniu, sprzedaży lub serwowaniu żywności. w takich dziedzinach przemysłu lub działalności usługowej wszelkie ryzyka związane z obrotem żywnością mogą przybierać formy zagrażające ludzkiemu zdrowiu, a w skrajnych wypadkach także życiu. Wdrażanie systemu HACCP jest oferowane przez liczne firmy specjalistyczne.

Tani transport zmarłych i inne usługi!
Przeżyłeś ostatnio śmierć kogoś bliskiego będącego za granicą? To straszne wydarzenie, które z pewnością mocno teraz przeżywasz. Wiemy że śmierć wiąże się z ogromnym bólem i cierpieniem, dlatego staramy się wszelkimi sposobami pomóc takim osobom. Jeśli chciałbyś zorganizować zmarłemu pochówe...